
Prajitura cu dulce de leche si fistic

Enjoy food, enjoy life!



acum ca stau sa ma gandesc nici nu mai stiu ce am eu ocazia sa consum des 😛 


Pentru asamblare nu este mult de lucru. Punem jumatate de crema intre sectiunile de blat, iar cealalta jumatate o punem deasupra. Dam prajituria la rece pentru 1-2 ore iar apoi putem sa o portionam dupa preferinta.


In functie de cum stau cu timpul am sa incerc sa le impart pe toate.
Sper ca ati inteles formula mea, daca nu…va puteti ghida dupa imagini.
Nu stiu care a fost secretul, poate modul in care am combinat ingredientele…poate foietajul crocant, poate toate la un loc. Eu va recomand sa-l incercati, merge bine si pentru mofturosi.


Preincalzim cuptorul la 180 de grade. Tapetam o tava mare cu hartie de copt. Scoatem aluatul de la rece si il impartim in 6 bucati (egale sau nu). Intindem fiecare bucata de aluat intr-un dreptunghi subtire de 2-3 mm si-l punem in tava. Punem umplutura asltfel incat sa lasam 2-3 cm liberi fata de extremitati, apoi aducem lateralele peste umplutura si rasucim putin capetele. Procedam la fel cu toate cele 6 bucati. Pe fiecare bucata punem cateva coodite de ceapa verde (peste umplutura).

Nimic nu este, va spun eu…pentru aceasta sambata este desertul ideal 