Tarta cu lime si lapte condensat
Mini tortulete cu cocos, mousse si jeleu de visine
Inghetata cu cirese si ciocolata alba
Prajitura cu malai si lapte batut
Panna cotta cu cirese si lamaie
Tort cupola cu mousse de branza si caramel
Ouale, la temperatura camerei, le separam. Amestecam galbenusurile cu uleiul. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul pe rand si mixam bine dupa fiecare adaugare. La final vom obtine o bezea frumoasa. Peste albusuri punem galbenusurile si amestecam usor. Adaugam faina si cacaoa si amestecam cu miscari de jos in sus, cat mai usor ca sa nu scoatem aerul din bezea.
Crema caramel. Punem zaharul la caramelizat impreuna cu apa. In momentul in care fierbe marim usor flacara si lasam tigaia neatinsa pana cand zaharul e complet caramelizat. Oprim focul, adaugam untul si smantana si amestecam energic. Adaugam in crema si migdalele maruntite, amestecam bine apoi dam crema la rece pentru jumatate de ora. Dupa ce crema s-a racit suficient o punem peste glazura de ciocolata. Acoperim caramelul cu fasiile de blat ramase si insiropate. Invelim tortul din nou in folie si il lasam la rece pentru 3-4 ore.
Negresa vegana cu banane si cirese – reteta de post
Cuiburi pufoase cu cirese amare
Prajitura cu cirese si mascarpone
4 linguri ulei
- « Previous Page
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …
- 69
- Next Page »