Tort de ciocolata cu capsune, crema de branza si 2 ani de blog!
Blat
Reteta de la blat nu o voi mai scrie inca o data, insa o gasiti foarte bine explicata la reteta prajiturii de ciocolata cu zmeura. De data aceasta am copt blatul intr-o tava rotunda de diametru 24-26cm pentru a-i putea da o nota mai festiva. Lasam blatul la racit si trecem la creme.
Smantana pentru frisca o mixam bine de tot cu o lingura de zahar vanilat. Cand devine spumoasa o dam la rece. Separat mixam crema de branza impreuna cu lichiorul de capsune (optional) si cu doua linguri de zahar. Cand amestecul e omogen si mai aerat incorporam si frisca cu miscari de jos in sus, pentru a-si pastra volumul. Punem crema peste cea de capsune, nivelam si dam la rece pentru 2 ore. Ar fi bine ca tortul sa fie montat in tava in care a fost copt.
Clatite cu frisca, capsune si sos caramel
Brownies cu lapte condensat – Perfect Brownies!
Cheesecake cu capsune si ciocolata alba
3 oua
Coronite cu unt si scortisoara
Prajitura cu foi fragede si dulce de leche
Pancakes cu banane si sos de ciocolata
Rulada cu capsune si frisca
Tort de ciocolata decandent
- « Previous Page
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- …
- 69
- Next Page »