• Prajituri
  • Torturi
  • Cupcakes
  • Aluat dulce
  • Tarte
  • Cheesecake

Enjoy Dessert!

Enjoy food, enjoy life!

  • Home
  • Index Retete
  • Blog
  • Categorii
    • Aluat dulce
    • Aluat sarat
    • Biscuiti
    • Cheesecake
    • Checuri
    • Clatite
    • Diverse >>>
      • Dulce Romanie
      • Dulciuri diverse
      • Provocarea secreta
      • Raw/Vegan
      • Retete Green Sugar
    • Dulciuri de post
    • Inghetata
    • Muffins/Cupcakes
    • Prajituri
    • Retete de mancare >>>
      • Aperitive
      • Ovo-lacto-vegetarian
      • Mancare de post
    • Tarte >>>
      • Tarte/placinte dulci
      • Tarte/Placinte sarate
    • Torturi
  • Blogroll
  • Contact
  • Prajituri cu ciocolata
  • Retete sarbatori
You are here: Home / Retete de mancare / Rulada de pui in bacon

Retete de mancare

Rulada de pui in bacon

Va era dor de o rulada? Mie da, drept urmare am si facut-o iar acum trebuie sa va prezint ce a iesit. 
Cand imi vine pofta de rulada de obicei combin cam ce am prin casa. Asa s-a facut ca data aceasta a iesit o rulada de pui cu cascaval afumat si ardei, invelita intr-o crusta crocanta si gustoasa de bacon 😀 
Rulada de pui in bacon
 
Ingrediente
300 gr piept de de pui
100 gr cascaval afumat
1 ardei rosu mic
sare
piper
5 felii bacon
 
Timp de preparare: 20 min. Timp de coacere: 1 ora Nr. portii: 4
 
Rulada de pui in bacon
Cantitatile nu sunt foarte mari, mie mi-a parut rau ca nu am facut mai multa….asa ca va recomand sa dublati cantitatile.
Simplu este cuvantul care caracterizeaza cel mai bine reteta asta. Se face in doi timp si trei miscari.
 
Pieptul de pui il spalam apoi il stergem bine cu servetele absorbante. Despicam pieptul de pui in doua, fara sa-l separam de tot. Il acoperim cu folie alimentara (se bate mai bine) si-l batem cu ciocanul pana obtinem o bucata suficient de mare pentru a putea fi umpluta si rulata. Condimentam cu sare si piper dupa gust.
 
Cascavalul si ardeiul le taiem bastonase si le punem peste pieptul de pui. Rulam pieptul strans si cu grija apoi il invelim in bucatile de bacon. Eu am pus si scobitori pentru ca bucata sa fie mai bine prinsa.
 
Preincalim cuptorul la 190 de grade. Punem rulada intr-un vas termorezistent si turnam o jumatate de ceasca de apa. Acoperim cu folie de aluminiu/capac si introducem carnea la cuptor. Dupa 30 de minute indepartam capacul sau folia si mai lasam la cuptor pana cand baconul este bine rumenit si crocant.
 
Enjoy!

Rulada de pui in bacon


28 Comments

« Friptura de pui cu lapte si usturoi
Chocolate Orange Cupcakes – Cupcakes cu ciocolata si portocale »

Comments

  1. Mihaela Mihalache says

    February 6, 2013 at 6:19 pm

    Prima servita! Imi place mult rulada aceasta :) Pupici

    Reply
  2. Top Cuisine avec Lavi says

    February 6, 2013 at 6:38 pm

    Paula, rulada ta arata senzational! As servi si eu o feliuta! Pup!

    Reply
  3. Disturbingly Delicious says

    February 6, 2013 at 7:01 pm

    Imi plac tare mult ruladele tale, Paula! Fur si eu o felie. 😉

    Reply
  4. mandala says

    February 6, 2013 at 10:04 pm

    Apetisant !

    Reply
  5. Laura says

    February 6, 2013 at 10:35 pm

    Imi place carnea de pui, iar rulada…suna si arata a papa buna !!!
    Super reteta !
    Pupici !

    Reply
  6. Dohotariu-Avram Alina says

    February 6, 2013 at 10:42 pm

    Te invidiez pentru ruladele tale superbe!

    Reply
  7. Liana10 says

    February 6, 2013 at 11:36 pm

    Daaa, mie imi era dor, ca tare mult imi plac!! Tare apetisanta rulada ta, mai ales cu ardei rosu care nu prea lipseste nici din ruladele mele 😉 puup

    Reply
  8. Cristina says

    February 7, 2013 at 3:45 am

    Minunat arata!

    Reply
  9. mirela says

    February 7, 2013 at 5:21 am

    MMMM,ce bunatateeee!!!!!pupp!!

    Reply
  10. Mihaela - mykyduta says

    February 7, 2013 at 5:40 am

    Minunata!!!!!
    Te pup!

    Reply
  11. stefy says

    February 7, 2013 at 5:53 am

    desi e cam dimineata, sincer nu as refuza o feliuta de rulada!!

    Reply
  12. Alina Vicu says

    February 7, 2013 at 6:29 am

    Nici n-am deschis bine ochii si vad bunaciunea asta. Ia zi ce ma fac acum?

    Reply
  13. Kyra says

    February 7, 2013 at 7:02 am

    O combinatie delicioasa!

    Reply
  14. Buburuza Bubu says

    February 7, 2013 at 7:30 am

    Delicioasa cu siguranta!Mmm cu o garnitura de brocoli nici nu-mi fac griji de calorii :) pup

    Reply
  15. Cristina says

    February 7, 2013 at 7:51 am

    Delicios! Mai ai loc la masa?

    Reply
  16. ReteteSavuroase says

    February 7, 2013 at 10:29 am

    Foarte frumoase pozele. Un preparat foarte aspectuos si delicios totodata. Cascavalul afumat si sunca completeaza foarte bine gustul pieptului de pui, destul de fad dupa parerea mea. Mi-ai facut pofta.

    Reply
  17. Teobucatar says

    February 7, 2013 at 11:21 am

    Tare faina ca aspect si gust!Noi nici nu mancam pieptul de pui decat in diverse combinatii de acest gen.

    Reply
  18. Irina (Bucataria Irinei) says

    February 7, 2013 at 11:52 am

    O bunatate! Merge si rece si calda… buna in orice moment,,,,

    Reply
  19. Edeir says

    February 7, 2013 at 1:37 pm

    Arata foarte bine aceste rulade, am sa incerc si eu cu siguranta, mai am o reteta de genul dar cea de aici pare mai santoasa.

    Reply
  20. Dorina says

    February 7, 2013 at 2:28 pm

    Foarte buna rulada asta , eu sunt mare amatoare de rulade

    Reply
  21. Dana says

    February 7, 2013 at 3:53 pm

    Esti o harnicuta!! Tare faina si-mi este pofta…

    Reply
  22. maria mihalache says

    February 7, 2013 at 5:40 pm

    Si eu cam tot ca tine Paula………..ma uit in frigider sa vad ce am si apoi pornesc la “confectionat”.
    Minunat arata rulada ta si imi place si vasul.
    Seara buna si pupici!

    Reply
  23. Simona says

    February 7, 2013 at 5:54 pm

    Cele mai faine rulade sarate la tine le-am vazut!! Si in combinatia asta cred ca-i tare buna!!
    Pupici

    Reply
  24. Haplea says

    February 8, 2013 at 5:22 am

    Mmmm…ce bunatate!!

    Reply
  25. dian@ says

    February 8, 2013 at 2:41 pm

    Ce bine arata rulada ta!! delicioasa!

    Reply
  26. Mare Maria says

    February 10, 2013 at 8:14 am

    Tare apetisanta rulada ta :)!

    Reply
  27. Paula Gafitescu says

    February 11, 2013 at 10:32 am

    Deci v-a placut rulada mea! ma bucur mult si vreau sa va multumesc pentru aprecieri!

    Reply
  28. Bonusuri pariuri says

    March 31, 2013 at 12:12 am

    Mmmm, arata fabulos.
    Super reteta.

    Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Despre autor

Buna, sunt Paula! Sunt autoarea blogului, persoana din spatele aparatului foto si cea care poarta sortul in bucatarie. Va invit sa descoperiti deliciile prezentate pe Enjoy Dessert!

Categorii populare

  • Prajituri cu ciocolata
  • Prajituri
  • Torturi
  • Cheesecake

Must Reads

Muffins cu zmeura si ciocolata

Muffins cu zmeura si ciocolata

Cheesecake cu zmeura si fistic – fara coacere

Cheesecake cu zmeura si fistic – fara coacere

Follow me on pinterest

Visit Enjoy Dessert!'s profile on Pinterest.

S-ar putea sa va placa si….

Muffins cu zmeura si ciocolata

Muffins cu zmeura si ciocolata

Cheesecake cu zmeura si fistic – fara coacere

Cheesecake cu zmeura si fistic – fara coacere

Verine cu piersici si crumble cu scortisoara

Verine cu piersici si crumble cu scortisoara

Brownies cu caramel si nuci pecan

Brownies cu caramel si nuci pecan

Trufe cu ghimbir si ciocolata alba

Trufe cu ghimbir si ciocolata alba

Follow    

Bloguri prietene

Lecturi si Arome

Copyright © Enjoy Dessert! 2012-2015. Toate drepturile sunt rezervate. · Divine theme by Restored 316