• Prajituri
  • Torturi
  • Cupcakes
  • Aluat dulce
  • Tarte
  • Cheesecake

Enjoy Dessert!

Enjoy food, enjoy life!

  • Home
  • Index Retete
  • Blog
  • Categorii
    • Aluat dulce
    • Aluat sarat
    • Biscuiti
    • Cheesecake
    • Checuri
    • Clatite
    • Diverse >>>
      • Dulce Romanie
      • Dulciuri diverse
      • Provocarea secreta
      • Raw/Vegan
      • Retete Green Sugar
    • Dulciuri de post
    • Inghetata
    • Muffins/Cupcakes
    • Prajituri
    • Retete de mancare >>>
      • Aperitive
      • Ovo-lacto-vegetarian
      • Mancare de post
    • Tarte >>>
      • Tarte/placinte dulci
      • Tarte/Placinte sarate
    • Torturi
  • Blogroll
  • Contact
  • Prajituri cu ciocolata
  • Retete sarbatori
You are here: Home / Biscuiti / Fursecuri cu nuci si magiun – fara zahar

Biscuiti

Fursecuri cu nuci si magiun – fara zahar

Fursecurile sunt la ordinea zilei in aceasta perioada. Imi plac foarte mult. Se fac usor si imi place sa le incerc mereu in noi combinatii. Azi – fursecuri cu nuci si magiun. O combinatie clasica si simpla, dar una din cele mai bune. Fursecurile sunt fragede si aromate – nuca face minuni. Pentru umplutura am folosit un magiun de casa, cel mai bun mancat de mine, fara zahar, fara conservanti, 100% natural. Zahar nu am folosit nici pentru aluat, doar indulcitor Green Sugar sub forma de pudra. Foarte usor de folosit, fara gust modificat. Au iesit niste fursecuri cu nuci si magiun delicioase, fragede si cu putine calorii. Le incercati si voi?

Fursecuri cu nuci si magiun

Aluat

50 gr nuci macinate

300 gr faina

150 gr unt rece

1 ou batut

1 praf sare

50 gr Green Sugar pudra

2-3 linguri apa rece

Umplutura

magiun de prune fara zahar

Decor

Green Sugar pudra

Fursecuri cu nuci si magiun

Amestecam faina cu untul rece pana obtinem un aluat sfaramicios. Adaugam nucile macinate si Green Sugar pudra si amestecam pentru a distribui uniform. Adaugam oul batut si doua linguri de apa rece. Omogenizam compozitia. Daca nu este destul de legat mai adaugam o lingura de apa. Nu amestecam prea mult. Invelim aluatul in folie alimentara si-l dam la rece pentru minim o ora.

Dupa ce aluatul a stat la rece il intindem intr-o foaie subtire de 3mm. Decupam formele dorite – stelute, flori, braduti. Punem biscuitii intr-o tava tapetata cu hartie de copt si apoi ii lasam la rece timp de 15-20 de minute.

Fursecuri cu nuci si magiun

Preincalzim cuptorul la foc mediu. Coacem biscuitii timp de 10-11 minute, pana cand se rumenesc frumos. Ii scoatem pe un gratar la racit.

Dupa ce biscuitii s-au racit complet ii putem umple cu crema. De care dorim. Eu am ales cel mai bun magiun de prune, facut de mama mea. Este grozav si nu are deloc zahar.

Pudram biscuitii cu Green Sugar pudra si putem sa ii servim/devoram. Enjoy!

Fursecuri cu nuci si magiun


Leave a Comment

« Rulada cu crema caramel si gem si un concurs
Orange Nutella Cheesecake »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Despre autor

Buna, sunt Paula! Sunt autoarea blogului, persoana din spatele aparatului foto si cea care poarta sortul in bucatarie. Va invit sa descoperiti deliciile prezentate pe Enjoy Dessert!

Categorii populare

  • Prajituri cu ciocolata
  • Prajituri
  • Torturi
  • Cheesecake

Must Reads

Muffins cu zmeura si ciocolata

Muffins cu zmeura si ciocolata

Cheesecake cu zmeura si fistic – fara coacere

Cheesecake cu zmeura si fistic – fara coacere

Follow me on pinterest

Visit Enjoy Dessert!'s profile on Pinterest.

S-ar putea sa va placa si….

Muffins cu zmeura si ciocolata

Muffins cu zmeura si ciocolata

Cheesecake cu zmeura si fistic – fara coacere

Cheesecake cu zmeura si fistic – fara coacere

Verine cu piersici si crumble cu scortisoara

Verine cu piersici si crumble cu scortisoara

Brownies cu caramel si nuci pecan

Brownies cu caramel si nuci pecan

Trufe cu ghimbir si ciocolata alba

Trufe cu ghimbir si ciocolata alba

Follow    

Bloguri prietene

Lecturi si Arome

Copyright © Enjoy Dessert! 2012-2015. Toate drepturile sunt rezervate. · Divine theme by Restored 316