• Prajituri
  • Torturi
  • Cupcakes
  • Aluat dulce
  • Tarte
  • Cheesecake

Enjoy Dessert!

Enjoy food, enjoy life!

  • Home
  • Index Retete
  • Blog
  • Categorii
    • Aluat dulce
    • Aluat sarat
    • Biscuiti
    • Cheesecake
    • Checuri
    • Clatite
    • Diverse >>>
      • Dulce Romanie
      • Dulciuri diverse
      • Provocarea secreta
      • Raw/Vegan
      • Retete Green Sugar
    • Dulciuri de post
    • Inghetata
    • Muffins/Cupcakes
    • Prajituri
    • Retete de mancare >>>
      • Aperitive
      • Ovo-lacto-vegetarian
      • Mancare de post
    • Tarte >>>
      • Tarte/placinte dulci
      • Tarte/Placinte sarate
    • Torturi
  • Blogroll
  • Contact
  • Prajituri cu ciocolata
  • Retete sarbatori
You are here: Home / Prajituri / Pandispan cu caise

Prajituri

Pandispan cu caise

Din nou va aduc o prajitura simpla si rapida. Pandispan cu caise = un blat moale, pufos, aerat si aromat cu minunatele caise. Este acea prajitura perfecta pe care o poti lua cu tine oriunde ai merge. La iarba verde, la scoala, la serviciu. O poti servi chiar si acasa alaturi de un compot de fructe, de smantana dulce, sau chiar de on inghetata cremoasa. Este o prajitura versatila, se comporta minunat in diverse combinatii. Pnadispanul este economic si spornic. Alaturi de fructe de sezon se transforma intr-o prajitura fina, aromata si delicioasa. Poftiti la prajitura cu caise!

Pandispan cu caise

Ingrediente

4 oua

100 ml ulei

100 ml lapte

240 gr faina

150 gr zahar

1 lingurita zahar vanilat

1 praf de sare

5 gr praf de copt

400 gr caise

50 gr fulgi de migdale

Timp de preparare: 30 min. Timp de coacere: 35 min. Nr portii: 20

Pandispan cu caise

Caisele le spalam si scoatem samburii. Fiecare  caisa o taiem in patru bucati.

Faina o amestecam cu sarea, zaharul vanilat si praful de copt.

Ouale le mixam impreuna cu zaharul pana cand isi tripleaza volumul. Adaugam treptat laptele si uleiul continuand mixarea. Oprim mixerul si incorporam faina cu miscari usoare, de jos in sus.

Preincalzim cuptorul la 180 de grade. Tapetam cu hartie de copt o tava de dimensiuni 25/35 cm. Turnam compozitia in tava. Din loc in loc punem bucatile de caise si le apasam usor. Deasupra presaram fulgi de migdale.

Pandispan cu caise

Coacem prajitura timp de 30-35 de minute, pana cand se rumeneste frumos la suprafata. O lasam la racit in tava.

Pudram cu zahar prajitura abia in momentul in care s-a racit complet. O feliem dupa preferinta si o servim cu pofta. Enjoy!

Pandispan cu caise


Leave a Comment

« Tarta decadenta cu ciocolata si zmeura
Concurs de vara cu Green Sugar »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Despre autor

Buna, sunt Paula! Sunt autoarea blogului, persoana din spatele aparatului foto si cea care poarta sortul in bucatarie. Va invit sa descoperiti deliciile prezentate pe Enjoy Dessert!

Categorii populare

  • Prajituri cu ciocolata
  • Prajituri
  • Torturi
  • Cheesecake

Must Reads

Muffins cu zmeura si ciocolata

Muffins cu zmeura si ciocolata

Cheesecake cu zmeura si fistic – fara coacere

Cheesecake cu zmeura si fistic – fara coacere

Follow me on pinterest

Visit Enjoy Dessert!'s profile on Pinterest.

S-ar putea sa va placa si….

Muffins cu zmeura si ciocolata

Muffins cu zmeura si ciocolata

Cheesecake cu zmeura si fistic – fara coacere

Cheesecake cu zmeura si fistic – fara coacere

Verine cu piersici si crumble cu scortisoara

Verine cu piersici si crumble cu scortisoara

Brownies cu caramel si nuci pecan

Brownies cu caramel si nuci pecan

Trufe cu ghimbir si ciocolata alba

Trufe cu ghimbir si ciocolata alba

Follow    

Bloguri prietene

Lecturi si Arome

Copyright © Enjoy Dessert! 2012-2015. Toate drepturile sunt rezervate. · Divine theme by Restored 316